ZORGELOOS

Een woning of appartement met succes verhuren blijkt in de praktijk moeilijker dan verwacht. Wij begeleiden huurders en verhuurders in de zoektocht naar de juiste 'match'.

ZEKERHEID

Verhuren met een gerust gemoed! Weten dat achter de schermen alles geregeld is heeft zijn voordelen. Wij zoeken zorgvuldig één of meerdere kandidaat huurders en geven u een objectief beeld van elke geïnteresseerde kandidaat.

CONTINUÏTEIT EN RENDABILITEIT

Voor de eigenaar van een huurpand biedt werken met ons belangrijke voordelen. Wij zijn ingewerkt in de regio en beschikken na 15 jaar over een ruime database van kandidaat huurders. De kans op leegstand wordt daardoor gereduceerd, maar ook huurders met een gekende voorgeschiedenis bij ons bieden meer zekerheid.

FLEXIBILITEIT

Wij bieden huurders en verhuurders een ongeëvenaarde flexibiliteit. Met uitgebreide openingsuren staan wij garant voor een hoogstaande service.

STRIKTE WETGEVING

De wetgever omschrijft steeds strikter en uitvoeriger het kader en de werkwijze waarbinnen de huur tot stand komt. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur. Zo voorkomt u verrassingen.

ONZE WERKWIJZE BIJ VERHUUR:

- Wij maken een fotorepportage van uw eigendom. Uw pand wordt door ons volledig en gedetailleerd getoond en omschreven waardoor het de volle aandacht krijgt van kandidaat huurders. Sublimmo zorgt voor een perfecte combinatie van online propaganda en geprinte publiciteit.

- Mits uw toestemming maken we door middel van aantrekkelijke publiciteitsborden kenbaar dat uw woning / appartement te huur staat. Uw woning wordt ook netjes geafficheerd in onze etalage.

- Wij begeleiden potentiële huurders doorheen uw pand. Wij nemen de planning , bezichtigingen en de opvolging van de bezoeken in handen zodanig dat u zich hierover geen zorgen dient te
maken.

- Elke geïnteresseerde kandidaat huurder wordt met u besproken zodanig dat u een objectief beeld krijgt van iedere geïnteresseerde. Dit doen we op basis van de inlichtingenfiche die de kandidaat huurder ons ingevuld bezorgt samen met de opgevraagde stukken. Dit zijn o.a. loonfiches, contract van tewerkstelling,...

- Sublimmo heeft een team dat zich steeds blijft bijscholen over wijzigingen in de wetten en procedures.
Wij stellen voor u een huurovereenkomst op die voldoet aan de strikte wetgeving.

- Er wordt een grondige plaatsbeschrijving opgesteld door een deskundige uit ons team. Dit is een uitgebreid document met beeldmateriaal waarin uw eigendom zo volledig mogelijk wordt getoond en omschreven.

- Wij begeleiden u administratief. We zorgen voor de verplichte registratie van de huurovereenkomst, alsook voor de plaatsbeschrijving en overdracht van de nutsvoorzieningen.

- Ook na de verhuur van uw pand zorgen wij voor de verdere opvolging (o.a. opvragen betalingsbewijs van de brandverzekering, opvragen van de onderhoudsattesten van de verwarming, indexaanpassing...).